Rots en Water

Rots & Water is een training waarbij je leert voor jezelf op te komen. Door praktische oefeningen  leer je wat jouw sterke en minder sterke punten zijn. We laten je bijvoorbeeld voelen hoe sterk je eigenlijk bent. Daarna kan en durf je jouw kracht op een goede manier te gebruiken tijdens het samen spelen en samen werken.

We maken gebruik van oefeningen die met de ademhaling en je lichaamshouding te maken hebben. We leren je aanvoelen (bewust worden) dat je door je houding al heel veel over jezelf vertelt.

Ook besteden we aandacht aan verschillende manieren van oogcontact en stemgebruik. Die bepalen namelijk voor een groot deel hoe je op anderen over komt. Hierdoor krijg je ook inzicht in wat jouw gedrag op kan roepen bij anderen. Het doel van de training is dat je sterker in het leven komt te staan. Hierdoor kun je beter omgaan met lastige situaties en de goede keuze voor jezelf maken. Het Rots & Water programma zoekt de balans tussen een onwrikbare rotshouding en de verbindende waterhouding.

Het Rots & Water programma is ontwikkeld door Freek Ykema.

Meer informatie over de grondlegger vindt u op de site www.rotsenwater.nl.